Referenties

ICT-dienstverleners over Hardwise

''Zeer scherpe prijzen met hoge garanties''

“Hardwise opereert snel, degelijk en heeft een enorme marktkennis. Ze bieden zeer scherpe prijzen voor producten met hoge garantie. Al is de prijs niet eens doorslaggevend voor ons. Belangrijker nog vinden wij de persoonlijke contacten. Samen creëren we een win-win-situatie. En dat is leuk samenwerken”.

Marco Hoedt

directeur Mr. Orange

''Betrouwbaar, goed bereikbaar en intelligent''

“Producten leveren kan iedereen. Maar consequent goede service leveren tijdens én na het hele traject, dat is de kunst. En dat doet Hardwise significant beter dan anderen. Ze zijn betrouwbaar, goed bereikbaar, intelligent. Ze luisteren goed en zijn heel oplossingsgericht als er een probleem mocht ontstaan. Kortom: de prijs is altijd goed maar ze maken het echte verschil met kwaliteit.”

Paul Hamwijk

directeur IT Evolution

''Een slimme en geduldige partner''

“De directe benadering van Hardwise is prettig. Ze snappen er wat wij willen en hoe we het willen. Wij leggen een vraag neer, Hardwise zoekt naar een slimme oplossing. Of wij nu een grote of een kleine order hebben, Hardwise kijkt niet naar omvang. En het is een geduldige partner, een die niet wekelijks belt met de vraag of een order doorgaat.”

Henk Kraak

IC Automatisering

Ontdek hoe leuk hardware leveren kan zijn

Offerte aanvragen