Waarom Hardwise?

Vijf manieren waarop we het leven leuker maken voor ICT-dienstverleners

Experts in werkplekken, server & storage

We zijn helemaal thuis in de IT, volgen het aanbod op de voet en kunnen snel inschatten welke specs uw eindklant nodig heeft. Dat scheelt kostbare tijd. Eén telefoontje of mailtje naar Hardwise en we denken diezelfde dag nog mee over de best passende oplossing.

Aantrekkelijke marges

Hardwise heeft de partnerstatus bij gerenommeerde fabrikanten, zoals HP, HP Enterprise, Dell, Cisco, Samsung en tal van andere merken in de ICT-markt. Dat ziet u terug in onze prijzen (én in de service levels die we erbij leveren). Zo wordt verkopen van producten en diensten weer de moeite waard.

Hoge servicelevels

Hoe minder omkijken u heeft naar geleverde hardware en services, hoe beter. En ook daar helpen we bij. Bij een HP-werkplek krijgt u bijvoorbeeld een HP-carepackcertificaat voor extra support bovenop de standaardgarantie, over langere perioden, zelfs on-site bij de eindklant. En dat voor hetzelfde geld (en vaak minder!).

De persoonlijke touch

Hardwise staat voor directe, persoonlijke service. We houden het tempo er graag in, dus u hebt snel duidelijkheid en een (vrijblijvende) prijsindicatie. We zijn eerlijk en transparant over wat wel en niet mogelijk is. En daarbinnen gaan we tot het gaatje.

Vrijheid

U zit nergens aan vast. We werken niet met contracten, maar staan gewoon altijd voor u klaar. Of het nu om een enkele werkplek gaat of het vervangen van een complete werkplek- of storage & server-omgeving. U belt, wij denken mee en verzorgen waar nodig samen (of namens u) een adviestraject.

''Zeer scherpe prijzen met hoge garanties''

Marco Hoedt

directeur Mr. Orange

''Consequent goede service, tijdens en na het hele traject''

Paul Hamwijk

directeur IT Evolution

''Wij leggen de vraag neer, Hardwise zoekt een slimme oplossing''

Henk Kraak

IC Automatisering

Ontdek hoe leuk hardware leveren kan zijn

Offerte aanvragen